Ri Jolie

 
 
 
Ria Kap
Visagie | Grime | Haarstyling
 

For all the single Ladies; Je kent het vast wel, all the awkward things die je tegenkomt als je aan het daten bent. Voor regisseur en scenario schrijver Rasheida Adrianus de inspiratie voor deze nieuwe komische dramaserie die uitgezonden gaat worden op In de OPEN Rotterdam.

De Flirt Squad gaat over de zoektocht naar liefde van de hoofdrolspellers Candance en Lilly-Ann. Ze verschillen totaal van elkaar maar hebben al jaren een hechte vriendschap. Ze delen een appartement in het centrum van Rotterdam. In deze serie ga je zien hoe deze hechte vriendschap wankel wordt, onder andere  door de maatschappelijke discussies worden ze meer bewust dan ooit naar hun raciale verschillen. iets wat eerder geen rol speelde, dreigt hen nu uit elkaar te drijven. Met de serie De Flirt Squad wordt ingespeeld op de universele behoefde van mensen: het vinden van liefde en de huidige situatie van de maatschappij. De verharding van onze maatschappij en de felle discussies laten je nadenken en jezelf afvragen: Of liefde vanzelfsprekend cultuur en kleur overstijgt. Met de Flirt Squad wil de schrijfster laten zien dat dit kan, maar dat het niet gaat zonder slag of stoot.

De prachtige hoofdrolspelers van deze serie zijn Nadia Jane Bristol en Mischulaikah Grune.  Alle speeldagen had ik het plezier om hen en de andere acteurs in de serie in de make-up te zetten, te laten huilen en meer. In de serie zie je ook de uitlopende karakters van de hoofdrol spelers, dit zie je ook terug in de make-up. Rustige vrij natuurlijke make-up bij Lilly Ann en de wat uitbundigere make-up bij Candance. 

Meer  informatie over deze serie vind je op www.deflirtsquad.nl en vanaf mei 2017 wordt het eerste seizoen uitgezonden op OPEN Rotterdam. vervolgens zullen de afleveringen op Youtube verschijnen.

Hier een kleine fotoimpressie achter de schermen.

                     

 

Wil jij de trailer van deze serie bekijken, klik hier

Contactgegevens

Ria Kap | Ri-Jolie Visagie &  Hairstyling 
Utrechtlaan 13
4926 CK Lage Zwaluwe (Drimmelen)

KvK 20147198
BTW nr. NL002016751B51

GSM nr 06 22 14 55 08
Email

IMG_1462-Edit.jpg