Ri Jolie

 
 
 
Ria Kap
Visagie | Grime | Haarstyling
 

September 2017,  deze maand werk ik als mua (make-up artist) mee aan een nieuwe en best bijzondere tiener-serie " Ezki's schoolleven".  

De serie is geschreven en bedacht door Rasheida Adrianus die heel veel input kreeg van de vloggers / instagrammers die samen de hoofdrollen in deze jeugd-serie spelen. Wil jij de de hoofdrol spelers uit Rotterdam ook willen volgen:  @Ezkimo010 (Ezki), @nevbased (Tyrone), @Kopstoot_Official (Mo), @grotevoorhoofd (Giomar), @okievids (Mo)@Ilaydaogurlu (Serena) en @mrs.arg (Sara).

De serie gaat over Ezki. Ezki ( Mustafa Kili) gaat na de vakantie weer naar school. Dit betekent eigenlijk niets anders als dat de pesterijen weer beginnen en hij het slaafje van Tyrone (Jessy) mag zijn. Maar dan verschijnt Serena en wordt alles anders. 

Inmiddels is deze serie van 8 afleveringen uitgezonden via OPEN ROTTERDAM (Internetkanaal) en kan je hem bekijken op  Youtube. En dat niet alleen,  de serie is genomineerd voor een VEED Award, welke zaterdag 24 maart uitgereikt gaan worden.

Hier een fotoimpressie achter de schermen:

 

achter de schermen bij ezki's schoolleven     Visagiste Ria Kap, achter de schermen bij Eski's schoolleven      

 

 

 

Contactgegevens

Ria Kap | Ri-Jolie Visagie &  Hairstyling 
Utrechtlaan 13
4926 CK Lage Zwaluwe (Drimmelen)

KvK 20147198
BTW nr. NL002016751B51

GSM nr 06 22 14 55 08
Email

_E6F5049.jpg