Ri Jolie

 
 
 
Ria Kap
Visagie | Grime | Haarstyling
 

Januari 2018

Een fotoshoot voor het sport en danskleding merk Papillon voor de grootste sportbeurs in Duitsland. Een hele dag zijn we aan het shooten in de studio, vlak bij Breda. Ria verandert regelmatig het kapsel en de make-up is super zacht en naturel tot de laatste look.... iets meer fashion. En dan in februari hangen de foto's meters groot op de beurs.... Super om je werk op deze manier te zien.

Zie hieronder.

papillon fotoshoot visagie en haar riakap

Wendy de Laat is zangeres uit oosterhout (NB) van het Nederlandse levenslied. Al enkele jaren mag ik haar make-up en haar verzorgen voor haar videoclips,  CD Covers en meer. Afgelopen week is de zesde singel van Wendy uitgekomen, Iedere dag.

Ook voor deze singel wordt er een fotoshoot gepland voor de cover. De fotoshoot vind plaats bij Wood fotografie in Eindhoven. De videoclip voor de singel "iedere dag" is opgenomen in Drimmelen, aan de Biesbosch bij Beachclub Puur. Omdat Wendy en ik elkaar al langer kennen hebben we super veel lol gehad, daarom een foto achter de schermen.

De make-up en het haar van Wendy proberen we iedere keer een beetje anders te doen, maar wel heel duidelijk herkenbaar Wendy. Uiteraard kijken we naar de trends op het gebied van make-up en haar.

b8466d1d-780d-4ede-85f9-f8d70814f7a2.JPG 

Hier alle foto's voor de CD Covers op een rijtjeop een rijtje.

 images-3.jpeg  Unknown.jpegUnknown-5.jpeg

Unknown-3.jpegUnknown-4.jpegUnknown-6.jpeg 

De 6de videoclip , dus eigen de videoclip bij de single " Iedere Dag" vind je HIER

For all the single Ladies; Je kent het vast wel, all the awkward things die je tegenkomt als je aan het daten bent. Voor regisseur en scenario schrijver Rasheida Adrianus de inspiratie voor deze nieuwe komische dramaserie die uitgezonden gaat worden op In de OPEN Rotterdam.

De Flirt Squad gaat over de zoektocht naar liefde van de hoofdrolspellers Candance en Lilly-Ann. Ze verschillen totaal van elkaar maar hebben al jaren een hechte vriendschap. Ze delen een appartement in het centrum van Rotterdam. In deze serie ga je zien hoe deze hechte vriendschap wankel wordt, onder andere  door de maatschappelijke discussies worden ze meer bewust dan ooit naar hun raciale verschillen. iets wat eerder geen rol speelde, dreigt hen nu uit elkaar te drijven. Met de serie De Flirt Squad wordt ingespeeld op de universele behoefde van mensen: het vinden van liefde en de huidige situatie van de maatschappij. De verharding van onze maatschappij en de felle discussies laten je nadenken en jezelf afvragen: Of liefde vanzelfsprekend cultuur en kleur overstijgt. Met de Flirt Squad wil de schrijfster laten zien dat dit kan, maar dat het niet gaat zonder slag of stoot.

De prachtige hoofdrolspelers van deze serie zijn Nadia Jane Bristol en Mischulaikah Grune.  Alle speeldagen had ik het plezier om hen en de andere acteurs in de serie in de make-up te zetten, te laten huilen en meer. In de serie zie je ook de uitlopende karakters van de hoofdrol spelers, dit zie je ook terug in de make-up. Rustige vrij natuurlijke make-up bij Lilly Ann en de wat uitbundigere make-up bij Candance. 

Meer  informatie over deze serie vind je op www.deflirtsquad.nl en vanaf mei 2017 wordt het eerste seizoen uitgezonden op OPEN Rotterdam. vervolgens zullen de afleveringen op Youtube verschijnen.

Hier een kleine fotoimpressie achter de schermen.

                     

 

Wil jij de trailer van deze serie bekijken, klik hier

Capo di Famiglia
In de eerste week van januari heb ik de visagie gedaan voor de fotoshoot om deze nieuwe film. De beelden zijn gemaakt om de film te promoten en nog een extra stukje budget te verkijgen via cinecrowd. De crowdfunding is 14 februari jl. gestart.

September 2017,  deze maand werk ik als mua (make-up artist) mee aan een nieuwe en best bijzondere tiener-serie " Ezki's schoolleven".  

De serie is geschreven en bedacht door Rasheida Adrianus die heel veel input kreeg van de vloggers / instagrammers die samen de hoofdrollen in deze jeugd-serie spelen. Wil jij de de hoofdrol spelers uit Rotterdam ook willen volgen:  @Ezkimo010 (Ezki), @nevbased (Tyrone), @Kopstoot_Official (Mo), @grotevoorhoofd (Giomar), @okievids (Mo)@Ilaydaogurlu (Serena) en @mrs.arg (Sara).

De serie gaat over Ezki. Ezki ( Mustafa Kili) gaat na de vakantie weer naar school. Dit betekent eigenlijk niets anders als dat de pesterijen weer beginnen en hij het slaafje van Tyrone (Jessy) mag zijn. Maar dan verschijnt Serena en wordt alles anders. 

Inmiddels is deze serie van 8 afleveringen uitgezonden via OPEN ROTTERDAM (Internetkanaal) en kan je hem bekijken op  Youtube. En dat niet alleen,  de serie is genomineerd voor een VEED Award, welke zaterdag 24 maart uitgereikt gaan worden.

Hier een fotoimpressie achter de schermen:

 

achter de schermen bij ezki's schoolleven     Visagiste Ria Kap, achter de schermen bij Eski's schoolleven      

 

 

 

Contactgegevens

Ria Kap | Ri-Jolie Visagie &  Hairstyling 
Utrechtlaan 13
4926 CK Lage Zwaluwe (Drimmelen)

KvK 20147198
BTW nr. NL002016751B51

GSM nr 06 22 14 55 08
Email

_MON0094_1.jpg